Klubtøj og Udstyr

Grenaa Svømmeklub har en samarbejdsaftale med TYR, der leverer en webshop til klubben, hvorigennem vores medlemmer kan købe klubtøj, svømmetøj og udstyr, til nogle fremragende priser – 15% rabat på de fleste varer inkl. logo, navn – og gratis fragt

Klik her for at gå til klubbens TYR webshop

Klik her for at læse en vejledning til oprettelse på webshoppen

Hver gang der købes noget fra klubbens webshop, går der også et lille tilskud tilbage til klubben, så det er en god måde at støtte Grenaa Svømmeklub på.

Klubtøj
Det er muligt at få tøj med klubbens logo og svømmerens navn. Hoodies, T-shirt, Shorts, Tights, Svømmetøj og Tasker. Et stort og flot udvalg. På tasker og svømmetøj er logoet broderet – på tøjet er logo og navn trykt på.

Tasker og udstyr
Udover det traditionelle klubtøj, er der også ”alt det andet” i form af forskellige tasker, træningsudstyr, svømmefødder, badehætter etc.

GRATIS FRAGT
På alle ordrer fra klubbens TYR webshop – uanset størrelse – er der gratis fragt!

Leveringstid
For at kunne give jer de gode rabatter – og ikke mindst gratis fragt – er der 3-7 ugers leveringstid. Dette hænger naturligvis også sammen med, at der på en del af varerne skal trykkes navn og logo.

Alt det andet…
Mangler du noget på klubbens webshop, så fortvivl ikke… Med nedenstående rabatkode får du 20% rabat på det store udvalg af svømmetøj og udstyr på TYRs egen webshop.
De 20% rabat gives dog ikke på allerede nedsatte varer.

Rabatkode:                            grenaa20tyr
TYRs egen webshop:           tyrdanmark.dk

Men husk at besøge klubbens webshop først 😊

Grenaa Svømmeklubs TYR webshop
https://tyrteam.com/grenaa-svommeklub/