Tilmelding – Ricki

Tilmelding online – klik her

Foredraget med Ricki Clausen vil både være interessant for svømmere, deres forældre, trænere og andre med interesse i hvordan man sikre sig den rigtige træningsform, der giver dygtige svømmer, der er holder i mange år.  

Her er hvad Ricki selv skriver og foredraget:

En tilbagevendende diskussion i elitesvømning er træningsmængde. Hvor meget, hvor hårdt, hvor tidligt og hvorfor er nogle af spørgsmålene, der ofte stilles af både svømmere, forældre, bestyrelser og – naturligvis – trænere.

 I foredraget vil Ricki med sine tyve års erfaring fra arbejdet med mange af de allerbedste danske elitesvømmere komme ind på fordele og ulemper ved en høj træningsmængde tidligt og hvilke advarselslamper, der lyser, når man snakker om højintens træning af unge udøvere. Rickis stil er direkte og “to the point” og han snakker ud fra både uddannelse og erfaring, når han giver sine bud på en optimal udvikling af eliteatleter i svømning.

Ricki er uddannet på Idrættens Træner-Akademi og har i tyve år arbejdet med landsholdssvømmere. Han blev kåret til årets juniortræner i 2007 og årets seniortræner i 2008. Ricki har trænet flere end 40 landsholdssvømmere og har haft deltagere kvalificeret til EM, VM og OL.

Tilmelding online – klik her