GS-home

Sæson 2020/21:

Når vi er klar til den nye sæson vil de enkelte hold vises i menuen tilmelding.

Hvis du gerne vil se om svømning er noget for dig inden tilmelding, er du velkommen til at komme og kigge på, men hvis du vil prøve at komme i vandet skal du tilmelde dig, så vi ved hvem og hvor mange vi har i vandet.
Hvis ikke I har dankort eller får andre problemer med tilmelding, så kontakt svømmeklubben på mail gs-kontakt@grenaasvoemmeklub.dk
Hvis du fortryder dit medlemskab efter et par gange får du selvfølgelig det betalte kontingent retur.

Klubben behandler personlige oplysninger efter gældende love.
Se vor privatlivspolitik – klik her.

Ferie: Vi holder ferie i alle skoleferier, se feriekalender i menu’en “Hold”.

Husk hvis du tidligere har været medlem så brug venstre side af blanketten når du har valgt dit hold. Du taster din mail eller mobil nr. ind sammen med den kode du fik sidste gang du tilmeldte dig.
Har du glemt koden så anmod om en ny.
Det er vigtigt at du bruger samme mail eller mobil nr. som du tidligere er oprettet med.
Her har du mulighed for at logge på med dit medlemslogin – Det er ikke til tilmelding –Det tilmeldes her – klik her:Vi har et hold for voksne, vi kalder undervisningshold, mandag aften, og ligeledes onsdag.
Tilmelder man sig undervisning, har man ud over træning mandag eller onsdag, også mulighed for at komme lørdag morgen kl 7.30-9.30.
Vi har stadig et tilbud om at svømme en gang om ugen, uden undervisning, enten mandag eller onsdag.
Vi har også et tilbud til vores børnesvømmere, der gerne vil træne mere end en gang om ugen, det hedder hval og der træner man både mandag og fredag.