Forside

Der er desværre ikke flere ledige pladser.

Deltag i REMA 1000 AquaCamp i uge 27.5 dage med masser sjov og leg, samt svømmeundervisning for alle interesserede børn i alderen 7-12 år.Mandag den 5. juli til fredag den 9. juli 2021kl. 9.00 – 15.00 i Grenaa Svømmehal.REMA 1000 AquaCamp er et tilbud til børn, som er glade for vand og som har lyst til at tilbringe dage i sin ferie sammen med andre svømmeglade børn.Dagene består af svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand – Vi er i svømmehallen 1-2 gange om dagen. Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter udenfor og indenfor afhængig vejret. Alle kan deltage, både nybegyndere og øvede.Prisen er inkl. frokost, goodie-bag og t-shirt, samt frugt og saft hver dag.Alder 7-12 år. For alle gælder det, at vi forventer, at man kan klare sig selv i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj på, tørre hår mm.Du behøver ikke at være medlem af Grenaa Svømmeklub for at deltage.

Svømmeklubbens aktuelle retningslinjer i forhold til COVID-19 / Corona kan læses HER.

———-

NYT!!!
Klubtøj og udstyr i samarbejde med TYR.
Kig forbi klubbens nye Webshop med et godt udvalg af TYR tøj, tasker og udstyr.

Klubbens TYR Webshop

Mini-Stævnet den 25. September
Tak for et godt stævne!
Resultaterne kan ses her:

———-

Sæson 2020/21:


Der er nu åbent for tilmelding til den kommende sæson. Tilmeld dig HER

Hvis du gerne vil se om svømning er noget for dig inden tilmelding, er du velkommen til at komme og kigge på, men hvis du vil prøve at komme i vandet skal du tilmelde dig, så vi ved hvem og hvor mange vi har i vandet.

Hvis du fortryder dit medlemskab efter et par gange får du selvfølgelig det betalte kontingent retur.

Hvis I får problemer med tilmelding, så kontakt svømmeklubben på mail gs-kontakt@grenaasvoemmeklub.dk

Svømmehallerne holder lukket for foreningsaktiviteter i alle skoleferier, der er derfor ikke svømmeundervisning i disse perioder. Se vores feriekalender HER.

Klubben behandler personlige oplysninger efter gældende love. Se vores privatlivspolitik HER.