Sponsor i Grenaa Svømmeklub

Som sponsor i Grenaa svømmeklub er man med til at støtte en vigtig og lokal forening.

Som svømmeklub i en by med så meget strand og vand i området, er det afgørende med en velfungerende svømmeklub, hvor fortroligheden sikkerheden, i forhold til vand, kan opnås.

Grenaa Svømmeklub består af en stor og god svømmeskole, hvor fokus er at lære børn at begå sig i vandet og på en sjov måde lære dem alle svømningens grundfærdigheder.

Svømmeskolen danner naturligvis et godt fundament for vores konkurrence afdeling fyldt med dygtige talenter og konkurrence svømmere.

Derudover tilbyder klubben hold for forældre/barn, voksen motionister og pensionister.

Det er vigtigt for os at samarbejdet med vores sponsorer går begge veje. Støtten fra vores sponsorer gør det muligt for svømmeklubben at sikre fortsat uddannelse og udvikling af vores trænere. Ligesom det giver os mulighed for at indkøbe nødvendige hjælpemidler. Alt sammen med det formål at give klubbens medlemmer de bedst mulige vilkår.

Grenaa Svømmeklub vil gerne invitere lokale virksomheder til samarbejde og tilbyder forskellige niveauer af eksponering.

I nedenstående dokument kan du læse mere om de forskellige niveauer af sponsorater og ræk endelig ud til os, hvis du er interesseret i at støtte en fantastisk forening.