Bliv træner/hjælpetræner i Grenaa svømmeklub

Grenaa svømmeklub søger trænere til vores svømmehold på henholdsvis Vestre skole og i svømmehallen på Ydesvej.

Vi har hold for børn i alle aldre lige fra baby til konkurrence, og hold for voksne med vandskræk og motionssvømning.

Vi er klub med 550 medlemmer.

Vi tilbyder svømmeundervisning i 11 ½ time på Vestre fordelt på mandag, torsdag, onsdag og torsdag.

Vi tilbyder svømmeundervisning i 12 ½ time på Ydesvej, fordelt mandag, onsdag fredag og lørdag.

Vi forventer at du selv kan svømme, og har styr på stilarterne.

Vi forventer at du er glad for at undervise og er glad for vand, kan motivere børn/voksne til at være i vandet.

Vi forventer at du er udadvendt, selvstændig og ansvarlig.

Vi tilbyder at uddanne dig til svømmeinstruktør igennem DGI, hvis det har din interesse. Det er et krav at du har eller kan tage bassinprøven, som vi kan tilbyde dig.

Vi forventer ikke at du kan tage alle timerne, vi har flere træner og ønsker derfor at I fordeler tiderne imellem jer.

Sæsonen begynder i i september og frem til maj året efter.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du få flere informationer ved at

sende en besked fra kontaktsiden – klik her

Vi modtager også gerne din skriftlig ansøgning.

På adressen Grenaa svømmeklub, Fævejlevej 11, 8570 Trustrup