Klubbens Sponsorer

Grenaa Svømmeklub takker klubbens sponsorer for deres engagement og støtte.


HOVEDSPONSOR – DJURSLANDS BANK
Djurslands Bank er med 14 filialer lokalbanken i Østjylland. Vi er ikke blot en lokalbank i geografisk forstand, men også i handlinger og værdier. Vi betegner os selv som en relationsbank – en bank, der arbejder for individet ved også at arbejde i fællesskaberne. Det betyder, at vi er aktive i lokalsamfundet og støtter lokale aktiviteter samt foreninger i de områder, hvor vores kunder lever og bor.
Læs mere om Djurslands Bank på – www.DjurslandsBank.dk
 


GULDSPONSOR – home Grenaa
home Grenaa er en del af home-kæden. Vi hjælper dig med at få købt eller solgt din bolig. Vi består af et lille lokalt team, som har et indgående kendskab til lokalområdet. Vores unge, erfarne og friske ejendomsmæglere formår at tænke anderledes, og på den måde opnår vi stærke resultater.
Læs mere om home Grenaa på – www.home.dk/grenaa
 


GULDSPONSOR – REMA1000 Grenaa
REMA1000 i Grenaa ved. Birgit Eggert. REMA1000 er mere end en købmand og discountbutik. REMA1000 fremmer ikke kun sundhed, menneskerettigheder og hensyn til klima og miljø via vores partnerskaber. Det gør vi også via vores donationer. I 2021 uddelte vores lokale købmænd flere end 500 lokale sponsorater. Ligeledes ønsker vi at anerkende de mange ildsjæle og frivillige, der er med til at gøre en forskel.
Læs mere om REMA1000 – Grenaa på – www.REMA1000dk
 


GULDSPONSOR – Grenaa Bil-Center / Skiltehuset
Hos Skiltehuset går vi meget op i at gøre det lettest muligt for kunden – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder vi kan hjælpe jer med det hele, når først vi har jeres logo i huset – Så skal i ikke tænke på mere.
Derefter klarer vi alt –bil folie, vindues folie, dørskilte, skilte, labels, flag, banner, brochurer, flyers, visitkort, arbejdstøj, sponsere artikler osv.
Læs mere om Skiltehuset på – www.Skiltehuset.dk
 


GULDSPONSOR – Gert Svith A/S – Vognmand og Entreprenør
Familie virksomhed med fokus på det lokale!
Vognmands- og entreprenør firmaet Gert Svith A/S er en alsidig virksomhed, der betjener alle kundegrupper lige fra fru Sørensen, der mangler pyntesten til sin kolonihave, til anlægsarbejder som motorvejsbyggeri og havneanlæg.
Læs mere om Gert Svith på – www.GertSvith.dk
 


FORPLEJNINGSSPONSOR- Café La Casa
En bid af Italien i Grenaa. Pizza bagt i ægte italiensk brændefyret pizzaovn. I følge Svømmeklubben finder du byens bedste Pizza’er hos Café La Casa. Klubbens trænere modtagere Pizza’er fra Café La Casa til hvert trænermøde – det kan ikke komme bag på nogen at der altid er fuldt hus til trænermøderne!
Læs mere om Café La Casa på – www.CafeLaCasa.dk
 


FORPLEJNINGSSPONSOR- KVICKLY Grenaa
Svømmeklubbens entydigt foretrukne leverandør af lækkert morgenbrød. Når klubbens konkurrence-svømmere har været tidligt oppe lørdag morgen for at træne, står Kvickly Grenaa klar med lækker morgenmad, som svømmerne deler i fællesskab efter træningen. Det har aldrig været mere populært at stå tidligt op om lørdagen!
Læs mere om Kvickly Grenaa på – www.Kvickly.dk
 

Øvrige sponsorer
– TERMA (læs mere om TERMA på – www.terma.com)