Klubbens Sponsorer

Grenaa Svømmeklub takker klubbens sponsorer for deres engagement og støtte.


HOVEDSPONSOR – DJURSLANDS BANK
Djurslands Bank er med 14 filialer lokalbanken i Østjylland. Vi er ikke blot en lokalbank i geografisk forstand, men også i handlinger og værdier. Vi betegner os selv som en relationsbank – en bank, der arbejder for individet ved også at arbejde i fællesskaberne. Det betyder, at vi er aktive i lokalsamfundet og støtter lokale aktiviteter samt foreninger i de områder, hvor vores kunder lever og bor.
Læs mere om Djurslands Bank på – www.DjurslandsBank.dk
 


GULDSPONSOR – home Grenaa
home Grenaa er en del af home-kæden. Vi hjælper dig med at få købt eller solgt din bolig. Vi består af et lille lokalt team, som har et indgående kendskab til lokalområdet. Vores unge, erfarne og friske ejendomsmæglere formår at tænke anderledes, og på den måde opnår vi stærke resultater.
Læs mere om home Grenaa på – www.home.dk/grenaa
 


GULDSPONSOR – Skiltehuset/GBC
Hos Skiltehuset går vi meget op i at gøre det lettest muligt for kunden – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder vi kan hjælpe jer med det hele, når først vi har jeres logo i huset – Så skal i ikke tænke på mere.
Derefter klarer vi alt –bil folie, vindues folie, dørskilte, skilte, labels, flag, banner, brochurer, flyers, visitkort, arbejdstøj, sponsere artikler osv.
Læs mere om Skiltehuset på – www.Skiltehuset.dk
 

Øvrige sponsorer
– TERMA (læs mere om TERMA på – www.terma.com)
– TYR (læs mere om TYR på – www.tyrdanmark.dk)